Even geduld aub..Osteopathie

DE BEHANDELING


Na ontvangst van uw intakeformulier wordt deze uitvoerig met u besproken tijdens het eerste consult om tot een goed inzicht van uw klachtenbeeld te komen. Vervolgens vindt een lichamelijk onderzoek plaats om te bepalen welke structuren een verminderde beweeglijkheid hebben. Na het bespreken van uw onderzoeksresultaten wordt er een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan houdt rekening met uw ziektegeschiedenis en aard en duur van uw klachten.

De behandeling bestaat uit specifieke manuele technieken gericht op weefselontspanning en het herstellen van uw mobiliteit. De technieken zijn over het algemeen mild met een diepgaand effect. Daarnaast zal er advies gegeven worden met betrekking tot o.a. leefstijl, voeding, ontspanning etc. om het herstellend vermogen van het lichaam verder te ondersteunen.

Na 2 tot 8 weken vindt er doorgaans een vervolgconsult plaats, afhankelijk van de ernst/ duur van uw klachten. Deze tijd heeft het lichaam nodig om te komen tot een nieuw evenwicht. Er zal dan een evaluatie plaatsvinden en gekeken worden naar veranderingen binnen het patroon van gevonden blokkades. Doorgaans kan er binnen gemiddeld vier behandelingen bekeken worden of osteopathie tot klachten vermindering heeft geleid. Bij chronische klachten kan dit wat meer zijn.

Ieder persoon reageert anders op een osteopatische behandeling. Er kan direct een vermindering van klachten zijn, maar ook beginverergering is een bekend verschijnsel. Dit is een teken dat het lichaam zoekende is naar een nieuw evenwicht. Sommige mensen reageren met vermoeidheid of hoofdpijn na een behandeling. Ook emotionele reacties komen voor. Het is aan te raden om de dag van behandeling verder rustig door te brengen. Dat houdt in dat er geen zware fysieke inspanning meer geleverd hoeft te worden nadien (niet sporten/ werken).

Een consult duurt gemiddeld een uur en de kosten bedragen 90 euro. Deze kosten worden doorgaans gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed.
Praktijk voor osteopathie Sandra Roes is een erkende en geregistreerde praktijk. Zij is aangesloten bij de NRO, NOF en NVO. Raadpleeg hiervoor de vergoedingenlijst op www.osteopathie.nl of uw zorgverzekeraar.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. We stellen het op prijs als de huisarts op de hoogte is van uw osteopatische behandeling.

Als u uw geplande afspraak niet kunt nakomen, wordt u verzocht deze binnen 24 uur van te voren te annuleren. Als de afspraak te laat wordt geannuleerd, zal deze in rekening worden gebracht.

Een behandeling is uitsluitend op afspraak

DOWNLOAD HIER HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK VOOR PRAKTIJK VOOR OSTEOPATHIE SANDRA ROES D.O. MRO


https://www.sandraroes.nl/wp-content/uploads/2016/04/behandeling-1.jpg

https://www.sandraroes.nl/wp-content/uploads/2016/04/behandeling-8.jpg

MAANDAG
GESLOTEN
DINSDAG
08:00-17:30
WOENSDAG
09:00-19:00
DONDERDAG
08:00-13:30
VRIJDAG
08:00-13:30
ZATERDAG
GESLOTEN
ZONDAG
GESLOTEN


Neem contact op

IK STA VOOR U KLAAR


+31 (0)6 15 83 63 63

info@sandraroes.nl

Neem contact op

Sandra Roes

Het boeiende van de osteopathie is de holistische visie. Je krijgt een veel bredere kijk op de behandeling van de klachten van mensen. Binnen de osteopathie wordt
altijd gezocht naar de oorzaak van de klacht, niet alleen de symptoombestrijding wordt nagestreefd.

Laatste nieuws